När det kommer till gaming finns det många alternativ för den som vill köpa en bra gamingskärm. Det är olika faktorer som spelar in när du ska välja en skärm och dessa beror på vilket syfte du kommer använda skärmen till. Stora skärmar kan vara skönt vid rollspel för att få en extra bra spelkänsla, till skillnad från shooters där du kanske inte vill ha allt för stor skärm. Idag finns det ett stort sortiment av skärmar som är speciellt anpassade för gaming. Med olika tekniker och designer kan det vara svårt att hänga med i svängarna och hitta rätt i ditt sökande. För att underlätta för dig har vi här skapat en lista med de tre absolut bästa gamingskärmarna på marknaden just nu.

BenQ EX3501R

HDR är en funktion som kommit att bli standard bland tv-apparater men som inte har synts till bland monitorer anpassade för gaming. Tills nu. BenQ EX3501R är ett monster när det kommer till prestanda. Skärmen har både HDR och en böjd ultrabred skärm för att skapa ett djup för en bättre spelupplevelse. Skärmen har dessutom en snygg design som passar perfekt in i din gaminghörna.

benq-xl2430t-24-inch-144hz-led-monitor-82

Det som verkligen får BenQ EX3501R att sticka ut från mängden är när du startar upp något av dina HDR-anpassade spel. Det är då kommer förstå varför denna monitor är med och toppar denna listan. Skärmen har en bra storlek anpassad för gaming på 35 tum. Det här är en prisvärd skärm om du vill kunna spela dina HDR-anpassade spel så som de var menade att spelas.

Alienware AW3418DW

Alienware är ett välkänt namn när det kommer till gaming och lanserar ständigt nya moderna produkter som förbättrar din spelupplevelse. Innan Alienware AW3418DW lanserades fanns det inga skärmar på marknaden som kunde mätas med den ultrabreda skärmen tillsammans med en bra uppdateringshastighet för att spelen ska kunna flyta på bra och smidigt.

Alienware

Monitorn erbjuder en vacker ultrabred skärm med en färgstark 21:9 display, ultrasnabb 4ms svarstid samt en otrolig uppdateringshastighet på 120Hz. Den här monitorn har verkligen har lyckats fånga det bästa från två världar. Allt detta kommer som du kan förstå med ett högt pris så om du är ute efter att spara pengar är inte det här skärmen för dig. Billig eller inte, detta är en av de bästa gamingskärmarna på marknaden.

AOC Agon AG352UCG6 Black Edition

När AOC Agon lanserades var den redan då en av de bästa gamingskärmarna på marknaden. När nyheten kom att företaget skulle släppa en uppdaterad version fick de hela gamingvärlden att häpna. Företaget uppgraderade skärmen markant genom att stärka uppdateringshastigheten och skapa en bättre kontrast och resultatet blev fenomenalt.

AOC Agon AG352UCG6 Black Edition

AOC Agon AG352UCG6 Black Edition tog allt som originalet hade och tog det till nästa nivå och gjorde det till en av de bästa spelupplevelserna på marknaden med en ultrabred skärm. Skärmen är självklart dyr men om du har en maskin som klarar av att spela upp 3440×1440 bild i 120Hz är det en skam om du inte köper en skärm som kan göra din dator rättvisa. Skärmen är på 35 tum med en snygg svart design.