Den nya Iphone pro max 13 har tagit marknaden med storm! Täckningen har 5G kapacitet vilket genererar i en uppdaterad kapacitet för bättre täckning. En Iphone pro max 13 kan även erbjuda den bästa batteritiden på marknaden med en lagringskapacitet på 1 TB. Dessutom har glasskärmen det tåligaste glaset av alla smartphones där ute som kallas “ceramic shield” och är tillverkad av ett företag som är glasspecialister. Genom att gå in på apple.com kan du få all den information du behöver om denna revolutionerande smartphone. Designen på en Iphone pro max 13 är väldigt elegant med sin sedvanliga rektangulära form med rundade hörn för en enklare hantering när du exempelvis skall ta ut smartphonen från byxfickorna. Skärmen på en Iphone pro max 13 är omges av en heltäckande OLED-skärm med den senaste ProMotion tekniken där uppdateringsfrekvensen når upp till 120 Hz. En Super Retina XDR-skärm på 6,7 tum omger en Iphone Pro max 13 med hög upplösning vilket ger dig en stor yta med bra kvalitet att exempelvis avnjuta dig av den där favoritserien.

Skillnaden mellan Iphone pro max 13, 13 Pro samt Iphone 13

Som de flesta kanske redan känner till när det kommer till Iphone är att de släpper oftast 3 stycken olika modeller när en ny smartphone släpps. Exempelvis när den vanliga Iphone 13 släpptes så släpptes även Iphone 13 Pro samt deras bästa variant i form av Iphone Pro max 13.

Har du en Iphone Pro max eller funderar på att köpa så finns det även flertalet snygga iphone 13 pro max skal att välja bland.

Skall en jämförelse göras på en vanlig Iphone 13 kontra en Iphone 13 Pro så är storleken på dem densamma. Skillnaden är att kamerorna skiljer sig åt och att Iphone 13 Pro har en mer avancerad kamerauppsättning med premium finish samt mer färgalternativ. Dessutom har en Iphone 13 Pro bättre lagringsalternativ med LIDAR-sensor samt en snabbare GPU. Tar vi Iphones tungviktare i form av Iphone 13 Pro max och jämför den med en Iphone 13 Pro så finns det många likheter men vad är skillnaden? En av skillnaderna är att Iphone 13 Pro max har en lite större skärm på 6,7 tum medan Iphone 13 Pro har en skärm på 6,1 tum. Den största skillnaden mellan dessa smartphones är batterikapaciteten. Enligt Apple så klarar en Iphone Pro 13, 22 timmas videouppspelning medan en Iphone Pro max 13 klarar upp till hissnande 28 timmar. Både Pro 13 samt Pro max 13 är fantastiska smartphones med liknande kvalitéer men vill du ha den bästa är Iphone Pro max 13 smartphonen att välja. Detta eftersom du får en större skärm samt att batteritiden är den bästa på marknaden med en Iphone Pro max 13.