Den prisvärda efterföljaren till iPhone XR är den nya iPhone 11 som bland annat bjuder på det mesta av kameratekniken från den något dyrare iPhone 11 Pro. Detta är den iPhone som man bör ha som förstahandsval om man letar efter en ny iPhone som ger mycket för pengarna utan att vara allt för dyr. Denna iPhone överraskade många eftersom den har avancerad teknik under skalet såsom kamera och processorkraft men till en lägre kostnad. Mobilen har en relativt stor skärm på 6.1 tum och ett förstklassigt chassi. När det kommer till design är Apple ganska konservativa, vilket säkerligen många uppskattar, men iPhone 11 har som sagt en något större skärm än tidigare modellerna iPhone 6, 7 samt 8. Däremot har Apple uppdaterat val av färg på mobilen och man kan numera välja mellan sex olika färger inklusive grön och lila.

Varför Iphone 11 Pro?

Av vilken anledning är det värt att betala mer för iPhone 11 Pro och inte bara nöja sig med den mer prisvärdiga iPhone 11? Den som väljer att uppgradera sin iPhone kommer att möta en del nyheter med iPhone Pro. En av de absolut tydligaste nyheterna i iPhone 11 Pro är kameran. Här har Apple placerat tre kameralinser på baksidan. Ett av de tekniska framstegen och nyheterna är bilder i mörker och vidvinkelkameran. Vidvinkelkameran har fått sällskap med en förbättrad vanlig vidvinkel samt en ultravidvinkel. En annan nyhet är nattläget som är en spännande funktion. Nattläget är en funktion som aktiveras automatiskt när kameran anser att denna funktion kommer att förbättra bilden. Eftersom den nya trippelkameran på iPhone 11 Pro är av superb kvalitet kommer den garanterat att användas ofta. Det är en klok och viktig försäkring att skaffa ett bra skärmskydd, skal eller fodral för att skydda mobilen. Du hittar ett prima urval av iphone 11 skal här till ett bra pris. Det är viktigt att se till att skärmen skyddas och iPhone 11 Pro har en oled-skärm som ger bättre färgåtergivning samt förbättrad ljusstyrka än tidigare modeller. Enligt Apple har iPhone 11 Pro det tåligaste glas någonsin på skärmen och glaset på baksidan. Det är trots detta ändå rekommenderat att alltid ha ett skyddande skal på mobilen. När det kommer till tålighet ska iPhone 11 Pro kunna klara att vara under vatten ända ner till 4 meter och max 30 minuter vilket är populärt för bad och undervattensfoton på semestern eller lovet.

Batteritid och snabbladdare

Som alltid är det viktigt med batteritid och batteriets hälsa. I och med IOS 13 har Apple introducerat en funktion som ser till att laddningen av batteriet hanteras mer hälsosamt för batteriet. Man ökar helt enkelt livslängden på batteriet genom att systemet inte tillåter att batteriet hålls på full laddning någon längre tid. Vad kunder efterfrågar är funktioner som är energieffektiva och minskar antalet gånger man behöver ladda mobilen. Detta har Apple tagit fasta på och iPhone 11 Pro har försetts med ett systemchipp A13 Bionic som är både strömsnålt och kraftfull.

Snabbladdaren finns i boxen till iPhone 11 Pro men tyvärr inte för iPhone 11. Jämfört med den vanliga laddaren ökar snabbladdaren laddningstakten avsevärt.